Waar kun je mij zoal voor bellen?

 

Logo & Huisstijl

Een huisstijl geeft een bedrijf een eigen gezicht. Maak je merk herkenbaar en straal professionaliteit uit door je huisstijl in al je uitingen door te voeren. Het consistent gebruiken van kleuren, beelden en typografie zijn daarbij belangrijk. 

Ik ontwikkel graag samen met jou een huisstijl die bij jouw bedrijf past. Dit kan kan bestaan uit een logo, een extra beeldmerk, huisstijl handboek, visitekaartje, briefpapier, enveloppen en visuals voor social media. 

Drukwerk

Is je stijl bekend en ben je klaar om te knallen? 

Ik zorg voor de volledige opmaak en het drukken van al je promotiemateriaal. Denk aan flyers, folders, visitekaartjes, stickers etc. 

Social media

Om op te vallen moet je uniek zijn op social media. Ik verzorg de opmaak voor al je visuals in lijn met jouw huisstijl. Denk aan headers en posts op Facebook of Instagram. Ook denk ik graag mee over de inhoud van je berichten. 

Illustratie

Ben je op zoek naar een persoonlijk en uniek ontwerp voor bijvoorbeeld een kaartje, poster, naambordje, muursticker of gewoon voor in een lijstje? Ik help jou graag om jouw idee visueel te maken.

Webdesign

Heb je nog geen website of webshop? Ik maak websites die je naderhand makkelijk zelf kunt beheren. Heb je daar geen tijd voor? Dan neem ik je ook die zorg uit handen. 

Sign

Letterlijk betekent 'sign' een sein, signaal of teken. Een signaal vraagt om aandacht. Signproducten zijn opvallende reclame uitingen. 

Heb je een pand die je huisstijl nog niet ademt? Met de juiste gevelreclame, vlaggen of bewegwijzering zien ze je al van verre. Of ga je je presenteren op een een beurs? Ga in stijl met kleding, roll-upbanners en give-aways met jouw logo. 

Grafische klus? Vraag vrijblijvend een offerte aan