Voor illustraties en cadeaus ga je naar mijn nieuwe webshop: www.illustrado.nl

Wat mensen schrijven over mij

 

Reactie plaatsen

Reacties

Martine
6 maanden geleden

Nynke heeft mijn wensen perfect vertaald naar een nieuwe website. De uitstraling is precies hoe ik het wilde hebben. Het was fijn om te ervaren dat ze echt het beste resultaat wilde neerzetten. Én dat ze goed bereikbaar was voor bijvoorbeeld vragen: mails/app'jes/telefoontjes van mijn kant werden snel beantwoord. Mijn site werd van de ene host naar de andere verhuisd, toch altijd een spannende onderneming, maar Nynke zorgde ervoor dat alles goed is verlopen. Een klein probleem dat zich voordeed, hielp ze snel uit de wereld. De site is inmiddels alweer een aantal weken online en ik heb al veel positieve reacties gekregen. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!

Tatjana
8 maanden geleden

Super blij met de muurcirkel die Nynke maakte!! Vlotte communicatie en snelle service... een echte aanrader!!!

Vitcraft
een jaar geleden

Erg blij met de muurcirkel van 'Merk aan de Winkel'! Nynke maakte een mooi ontwerp naar mijn wensen. Het is precies de combinatie geworden hoe ik het hebben wilde met de andere cirkels. Daarnaast reageerde Nynke snel op mijn bestelling en kreeg ik de cirkel vlot in huis. Hij pronkt nu aan de muur :)

Sem
een jaar geleden

Heel erg blij met de mooie lijntekening! Snelle service! Zeker een aanrader!!! Dankjewel!

Wietske
een jaar geleden

Heel blij met de twee lijntekeningen die Nynke voor ons heeft gemaakt! De communicatie verliep soepel en vlot. Dankjewel!

Dieke van de Steeg
een jaar geleden

Wij hebben voor ons bedrijf een illustratie op hout laten maken en we zijn er super blij mee. Fijn dat je zo flexibel was en snel kon schakelen. De kleuren zijn ook heel mooi geworden op het hout. We hebben echt een origineel en mooi geschenk zo. Ontzettend bedankt!

Lisanne
een jaar geleden

Wauw! Ik ben zó blij met de illustratie die Nynke voor me heeft gemaakt. Ik was al een tijdje op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau. Dit is precies wat ik zocht! De stijl van Nynke’s illustraties spreekt me erg aan: vrolijk, speels en kleurrijk. Heel herkenbaar, en tegelijkertijd ook zo veel meer dan gewoon een foto. Ik kan niet wachten om m’n cadeau te geven! Dank je wel, Nynke!

Priscilla Monteiro
een jaar geleden

Ze reageert heel snel en contact verloopt fijn. Snelle levering en luistert goed naar wat je wilt. Ik ben heel blij met mijn illustratie tekening voor op mijn flyer voor kraamzorg. Het is echt betaalbaar en goedkoper dan andere.

ByCoach Coby Hoff
2 jaar geleden

Nynke levert vakwerk! Ik had mijn wensen doorgegeven voor mijn logo en Nynke snapte precies mijn bedoeling en kwam met een prachtig logo, waarin ze ook mijn voornaam wist te verwerken. Heel knap! Ik was er zelf nooit opgekomen.