Voor illustraties en de nieuwste producten ga je naar mijn nieuwe webshop: Illustrado.nl

Wat maakt Merk aan de Winkel?

Voor het ontwerp van je huisstijl en logo

Huisstijl


Een huisstijl geeft een bedrijf een eigen gezicht. Ik ontwikkel graag samen met jou een stijl die bij jouw bedrijf past en je onderscheidt van de rest. Na het doornemen van je wensen zoals stijl, kleurgebruik en typografie werk ik een aantal ideeën uit.

Een volledige huisstijl bestaat bij mij uit een logo, een extra beeldmerk, een kleurenpalet en lettertypes.

Ik verzorg al je drukwerk van visitekaartjes tot autobelettering

Drukwerk


Zet je bedrijf in de picture met drukwerk geheel in lijn met je huisstijl zoals visitekaartjes, folders en stickers. Ik help je met het uitzoeken van het juiste papier en materiaal.

Heb je een bedrijfspand? Val op met mooie gevelreclame of een vlag. Presenteer je je op een beurs? Ik lever je banners, spandoeken of give-aways.

 

Lijntekening, naambord, portret illustratie, geboorteposter, huis tekening

Illustratie


Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en daarom is een illustratie erg geschikt om te gebruiken bij je verhaal. Het juiste plaatje nog niet gevonden? Ik breng je verhaal tot leven met een unieke illustratie.

Heb jij een illustratie nodig voor jouw project of bedrijf, zoals een portret, iconen voor je sociale media of een infographic voor je website? Na het doornemen van je wensen over bijvoorbeeld kleurgebruik ga ik voor je aan de slag!

Webshop voor persoonlijk cadeau zoals illustraties van familie of huis

Winkel


Bestel eenvoudig een persoonlijke illustratie van je gezin, je partner of je beste vriend of vriendin in de webshop. Ik teken aan de hand van een door jou toegestuurde foto. Je kunt kiezen uit een minimalistische lijntekening of een illustratie in kleur.

Ik kan ze voor je afdrukken op diverse formaten papier, maar ook op fysieke producten is een mogelijkheid. Denk aan een muurcirkel, snijplank met gravure, een mok of telefoonhoesje met jouw persoonlijke illustratie. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus neem gerust contact op om jouw idee te bespreken.

Logo of visitekaartje nodig?  Vraag vrijblijvend een offerte aan