Wat
maakt Merk
aan de Winkel?

Huisstijl


Een huisstijl geeft een bedrijf een eigen gezicht. Ik ontwikkel graag samen met jou een stijl die bij jouw bedrijf past en je onderscheidt van de rest. Na het doornemen van je wensen zoals stijl, kleurgebruik en typografie werk ik een aantal ideeën uit.

Een volledige huisstijl bestaat bij mij uit een logo, een extra beeldmerk, een kleurenpalet en lettertypes.

Drukwerk


Zet je bedrijf in de picture met drukwerk geheel in lijn met je huisstijl zoals visitekaartjes, folders en stickers. Ik help je met het uitzoeken van het juiste papier en materiaal.

Heb je een bedrijfspand? Val op met mooie gevelreclame of een vlag. Presenteer je je op een beurs? Ik lever je banners, spandoeken of give-aways.

 

Illustratie


Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en daarom is een illustratie erg geschikt om te gebruiken bij je verhaal. Het juiste plaatje nog niet gevonden? Ik breng je verhaal tot leven met een unieke illustratie.

Heb jij een illustratie nodig voor jouw project of bedrijf, zoals een portret, iconen voor je sociale media of een infographic voor je website? Na het doornemen van je wensen over bijvoorbeeld kleurgebruik ga ik voor je aan de slag!

Winkel


Bezoek mijn nieuwe website www.illustrado.nl. Hier bestel eenvoudig een persoonlijke illustratie van je gezin, je partner of je beste vriend of vriendin. Ik teken aan de hand van een door jou toegestuurde foto. Je kunt kiezen uit een minimalistische lijntekening of een illustratie in kleur.

Ik kan ze voor je afdrukken of graveren op verschillende materialen.