Voor illustraties en de nieuwste producten ga je naar mijn nieuwe webshop: Illustrado.nl

Werk in de winkel


Laat een persoonlijke illustratie maken van je favoriete foto.

In mijn winkel kun je illustraties bestellen waarbij je keuze hebt uit verschillende stijlen, zoals een minimalistische lijntekening, een silhouet of een kleurrijke illustratie van een persoon of huis. Het zijn unieke illustraties die speciaal voor jou worden gemaakt aan de hand van een foto.

Mijn illustraties zijn niet realistisch, maar creatief. Verwacht dus geen realistisch portret, maar een creatieve invalshoek.

Nieuwe webshop: illustrado.nl

Je kunt je illustratie ook bestellen via mijn nieuwe webshop www.illustrado.nl. Daar verkoop ik ook cadeaubonnen!

Illustraties

Muurcirkels


Speciale wensen?

Wil jij je tekening liever gedrukt zien op een ander materiaal of product, bijvoorbeeld op canvas, gegraveerd of gedrukt op hout? Of wil je graag iets heel anders getekend zien? Stuur mij dan even een berichtje en dan bekijk ik de mogelijkheden. 

Levertijd

Producten in deze webshop worden speciaal voor jou gemaakt en gaan pas naar de drukker wanneer jij 100% tevreden bent. Houd rekening met 3-6 werkdagen voor het ontwerpen. Wanneer het ontwerp bij de drukker ligt ontvang je een berichtje. Vanaf dan kun je rekenen op 1-3 dagen voor de verzending. Moet het voor een bepaalde datum klaar? Neem dan even contact met mij op.

Retourneren

Omdat deze producten speciaal voor jou gemaakt zijn is het niet mogelijk om deze te retourneren. Vooraf ontvang je een digitale proefdruk van het ontwerp waarmee je akkoord moet gaan alvorens de bestelling in productie gaat. Ben je toch niet tevreden over je ontvangen bestelling? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.


Laat de illustratie afdrukken als poster, op een houtblok of muurcirkel voor een origineel cadeau!

Je kent ze wel, mensen die alles al hebben of niets nodig hebben. Wat moet je die nog geven op een verjaardag, jubileum, huwelijk of andere feestelijke gelegenheid? Misschien is een portrettekening een idee voor een origineel cadeau. Ik maak portretten zowel kleur als in een zwart/wit lijntekening. 

Ook van baby's maak ik lijntekeningen om er vervolgens een geboorteposter van te maken, voorzien van naam en geboortedatum. Deze zijn erg leuk om te te geven als kraamcadeau.

Ken je iemand die onlangs is verhuisd of zijn eerste woning heeft gekocht? Hoe leuk is het om een illustratie van zijn of haar nieuwe huis te geven bij de housewarming? Een huistekening maak ik zowel kleur als in zwart/wit (lijntekening). 

Disclaimer
De gemaakte illustratie is geschikt voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik en/of doorverkoop is niet toegestaan. Het auteursrecht van de illustraties ligt ten alle tijde bij: Merk aan de Winkel