Werk in de winkel

Persoonlijk cadeau!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau? In de webshop kun je kiezen uit een portretillustratie in kleur, een minimalistische lijntekening of geboorteposter. Een perfect kraamcadeau, huwelijksgeschenk of om je geliefde mee te verrassen. De poster is in diverse formaten of als muurcirkel te bestellen.


Speciale wensen?

Wil jij je tekening liever gedrukt zien op een ander materiaal of product, bijvoorbeeld op canvas of gegraveerd in hout? Of wil je graag iets heel anders getekend zien? Stuur mij dan even een berichtje en dan bekijk ik de mogelijkheden. 


Levertijd

Producten in deze webshop worden speciaal voor jou gemaakt en gaan pas naar de drukker wanneer jij 100% tevreden bent. Houd rekening met 3-6 werkdagen voor het ontwerpen. Wanneer het ontwerp bij de drukker ligt ontvang je een berichtje. Vanaf dan kun je rekenen op 1-3 dagen voor de verzending. Moet het voor een bepaalde datum klaar? Neem dan even contact met mij op, dan zoek ik uit of ik het voor die datum lukt. 


Retourneren

Omdat deze producten speciaal voor jou gemaakt zijn is het niet mogelijk om deze te retourneren. Vooraf ontvang je een digitale proefdruk van het ontwerp waarmee je akkoord moet gaan alvorens de bestelling in productie gaat. Ben je toch niet tevreden over je ontvangen bestelling? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.